PVC vloeren
Blog

Een unieke vloer met een wilde uitstraling

Leef je nu echt zo wild? Ligt alles in je woonkamer over de hoop? Bij sommige mensen is dit de dagelijkse bezigheid. Na het eten zetten we de borden maar op het aanrecht, de afwas doet zichzelf wel. Kleding op een grote stapel op de kamer zonder het in de wasmachine te doen. Eigenlijk lijkt dit heel erg op het studentenleven. Lui, geen actie ondernemen en alles maar lekker laten staan. Hoe zorgen we ervoor dat we nog wel een beetje lui mogen zijn, maar toch gemakkelijk alles schoon kunnen houden. Of moeten we gewoon niet zo zeuren en ons werk een keer doen?

Orde in een wild leven

Dit is vaak nog best lastig. Iedereen weet wat orde is, orde lijkt zo normaal, maar weet zelf maar eens orde te houden. Wanneer iedereen alles maar neergooit en niks zelf onderneemt, is er overduidelijk geen orde. Er zou een speciaal schema moeten komen, met ieder zijn taken wat per week gedaan moet zijn. Dit zou een manier kunnen zijn om een beetje orde te houden, en het leven een stuk gemakkelijker te maken.

Ook zou je voor jezelf eens na kunnen gaan, zou ik later ook mijn kinderen op deze manier opvoeden. “Laat je bord maar staan, laat je gemorste eten maar liggen, wordt vanzelf weer schoon.” Dit is niet de manier waarop je dat zou willen. Misschien moeten we gewoon maar eens de handen uit de mouwen steken en aan de slag gaan.

Een wild maar schoon leven

Oh nee, gemorst. Nu zit er een vlek op de vloer. Snel een doek eroverheen en klaar. Maar wat nou als je tapijt hebt, die rode vlek gaat er echt niet meer uit. PVC vloeren zorgen ervoor dat je kunt morsen wat je wilt. Door het materiaal (PVC) zijn de vloeren zo schoongemaakt.

PVC vloeren zijn dus goed schoon te maken, wat al een voordeel is. Naast het gemakkelijk schoonmaken zijn de vloeren stoot- en krasvrij. In tegenstelling tot laminaat komen er in deze PVC vloer geen krassen bij het verschuiven van de bank, ideaal dus!

Alles op orde, maar juist een wilde look

Misschien herken je bovenstaande situaties juist helemaal niet. Je bent altijd netjes, alles is geordend en je wilt juist een stoere look met je vloer. Met PVC vloeren kies jij de look die bij jouw woninginrichting past. Je kunt een keuze maken voor een strakke, of juist voor een wildere look. Met diverse houtstructuren zorg je voor een mooie, rustieke laminaat uitstraling, zonder dat je daadwerkelijk op laminaat loopt.

Geef een reactie