Panama Jack dames
Blog

Wild-enthousiast op zoek naar mooie, nieuwe schoenen

Je loopt even buiten een rondje met de hond, het heeft wat geregend dus er ligt hier en daar een plasje, niet zo heel erg. Totdat je erin stapt en je merkt dat jouw schoenen echt helemaal af zijn. Het water komt gewoon door de zool heen, en je hele sok is nat. Lekker dan, misschien is het dan tijd voor nieuwe schoenen, bijvoorbeeld Panama Jack dames laarsjes. Het kan lastig zijn te vinden wat je graag wilt dragen, aangezien je altijd die ene schoenen aanhad die nu dus net zo goed de vuilnisbak in kunnen. Maar je kunt vast wel wat vinden.

Wat voor kleur wil je?

Als jij vaak dezelfde schoenen draagt, en niet zo graag een hele kast vol verschillende soorten wilt hebben, dan kun je na gaan denken over de kleur. Wat past bij jouw kleding? Heb jij een kledingkast vol kleuren, of ben je toch wat meer van de zwart en grijstinten? Zwarte schoenen passen vaak overal wel bij, tenzij je altijd helemaal in de kleur gekleed bent. Wat voor kleur waren jouw oude schoenen bijvoorbeeld? En wil je weer dezelfde? Of ga je voor iets anders? Het kan allemaal, jij maakt de keuze.
Panama Jack dames

Voor welk seizoen is het?

Ben jij op zoek naar enkellaarsjes voor de lente? Of wil je misschien iets met een (nep)bontje voor de winter? Draag jij ieder seizoen dezelfde schoenen, of wissel je het af. Als je in een plas water bent gaan staan bij jouw realisatie, dan is het waarschijnlijk wel wat om iets warmere laarsjes te kopen, maar als de zon er alweer aankomt, dan zou je voor wat luchtiger kunnen gaan. Veel vrouwen (en ook mannen trouwens) hebben verschillende schoenen voor de koude en de warmere seizoenen, in de winter dragen we vaker laarsjes dan in de zomer namelijk. Wat moet jij kiezen?

Wat vind je mooi?

En dan is het gewoon tijd om een kijkje te nemen naar wat je nou wel en niet mooi vindt. Het positieve van online shoppen is dat je vaak items kunt filteren op wat jij wel en absoluut niet gaat kopen. Dus zo is het makkelijker om te besluiten wat jij graag wilt kopen. Sorteer het op jouw budget, kleur en de maat, en neem een kijkje. Wat past er bij jou (en jouw kledingkast), en wat absoluut niet. Als je schoenen echt kapot zijn, en het is tijd voor nieuwe, dan mag je heus wel de tijd nemen om een leuk paar nieuwe uit te zoeken.

Geef een reactie