secrid slim wallet
Blog

secrid slim wallet: handig voor elke transactie

Je staat er niet zo bij stil, maar feit is dat je je portemonnee meer gebruikt dan welk ander voorwerp dan ook. Vooral ook omdat in diezelfde portemonnee steeds mee belangrijke pasjes verzamelt worden. Voor alles heb je nu natuurlijk een pasje. Je gewone betaalpas, je creditcard, maar ook je toegangspas tot de sportschool, je kortingspasje voor bij de kapper en ga zo maar door. Eerlijk gezegd sta ik soms minuten lang te frutselen tot ik het juiste pasje uit mijn portemonnee heb gevist. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig want daarvoor heb je nu de secrid slim wallet. Het klinkt bijna als een James Bond gadget en eigenlijk moet je hem zo ook maar een beetje zien. Want voor jouw avontuurlijke leven in de natuur of in vreemde oorden is de secrid slim wallet hartstikke handig.

Secrid slim wallet: klein maar fijn

Ja, de naam zegt het al een beetje de secrid slim wallet is niet zo heel groot. Of eigenlijk hij is vooral dun, wat slim natuurlijk betekent. Handig want zo kun je hem dicht op je lichaam opbergen. Voor de avontuurlijke zielen onder ons die de grote wereldsteden bezoeken geen overbodige luxe. Je moet er toch niet aandenken dat je kostbare pasjes verdwijnen door toedoen van zakkenrollers of andere louche figuren die op de argeloze toerist azen. En ook als je trektochten maakt door de natuur is een secrid slim wallet handig. Je hebt alles bij de hand in de zakken van je bergkleding en je voelt nauwelijks dat je het bij je hebt. Hij weegt namelijk maar 72 gram. Dus dat is niets. En het allergrootste voordeel van deze portemonnee is wel dat je niet meer eindeloos staat te zoeken naar het juiste pasje. Dat heb je in één oogopslag gevonden. Dat is toch wel handig want dat zenuwachtige gezoek voor de kassa is niet echt bevorderlijk voor je stressniveau.

Neem hem maar mee

Het mag duidelijk zijn, de secrid slim wallet kan overal mee naartoe. Ook als je het wilde leven leeft. Zo weet je in ieder geval zeker dat je datgene bij je hebt dat echt onmisbaar is. En daarnaast is de wallet gewoon leuk om te hebben want je kunt ze krijgen in allerlei leuke designs. Dus voor degenen die daar veel waarde aan hechten: je hoeft je ook niet te schamen als je de portemonnee tevoorschijn trekt. Dus verzamel je pasjes, pak je andere spullen en trek de wereld in met de secrid slim wallet.

Geef een reactie