kosten traprenovatie
Blog

Wilde ideeën om je huis een opknapbeurt te geven!

Ben je net zoals ik, iemand die niet stil kan zitten en zijn interieur na een aantal maanden alweer helemaal zat is? Een nieuw huis kopen is een optie, wel een hele dure optie. Ook is het niet raadzaam om elke maanden weer een nieuw huis te kopen. De bank ziet je namelijk al aankomen. Wat doe je er dan aan om toch jouw huis telkens weer vernieuwend en verfrissend eruit te laten zien? Je kunt het zo gek en zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Door middel van wat grote investeringen of simpelweg wat kleine investeringen, kan jij om de aantal maanden weer zorgen voor een vernieuwend huis. Om je een beetje op weg te helpen ga ik in mijn blog wat wilde ideeën bespreken om je huis een opknapbeurt te geven.

Klein onderhoud

Ziet jouw badkamer er niet helemaal fris meer uit en is de glans verdwenen van de kranen? Dit is eenvoudig te verhelpen! Reinig en desinfecteer jouw badkamertegels en laat jouw badkamer er weer als nieuw uitzien. Ook de woonkamer kun je simpel een opknapbeurt kopen. Koop elke zes maanden wat nieuwe accessoires en rouleer deze ook weer om het aantal maanden zodat je telkens een fraaie en vernieuwende woonkamer hebt. De volgende wilde tip die ik graag meegeef is wat creativiteit op de muren. Bij mij thuis heb ik een enorm grote saaie witte muur. Door deze te pimpen met wat teksten, geef ik gelijk de sfeer van mijn huis weer. Ook hier probeer ik eens in de zoveel tijd weer een nieuw creatief idee voor te verzinnen.

Groot onderhoud

Naast de kleine zaken die je aan kunt pakken om je huis een opknapbeurt te geven, is het ook mogelijk om groot onderhoud te plegen. Ik heb bijvoorbeeld in mijn woonkamer een enorm grote trap. Deze trap was al jaren niks aan gedaan en was een doorn in mijn oog. Door middel van een traprenovatie is mijn trap nu een regelrechte eye-catcher! Je zou zeggen dat een traprenovatie wat moet kosten. Gelukkig vielen de kosten traprenovatie enorm mee. Wat je wel moet doen is er enorm veel werk in steken. Uitbesteden aan mensen met ervaring raad ik ook ten zeerste aan. Deze mensen hebben ervaring in het renoveren en dit scheelt weer in de kosten van je traprenovatie! Als laatste heb ik mijn huis een goede opknapbeurt gegeven door het schilderwerk aan te pakken. De verf van de vorige bewoners zit er al tien jaar op en door een schilder in te huren ziet mijn huis er weer als nieuw uit. Dit zijn natuurlijk maar een aantal tips, heb je vragen of wil je meer tips dan kan je mij altijd bereiken via mijn contactpagina!

Geef een reactie