Blog

De beste tips voor het kiezen en verzenden van een relatiegeschenk!

De feestdagen komen er weer aan. Hoog tijd dus om relatiegeschenken te bestellen en te versturen naar zakenrelaties, klanten en/of collega’s. Maar hoe kies je het juiste relatiegeschenk? En hoe zorg je dat jouw geschenk veilig bij de ontvanger aankomt, zonder in te leveren op een leuk uitziende verpakking? Dit is een vraag die in deze tijd van het jaar bij veel mensen leeft. In dit blog lees je de beste tips om jouw relatiegeschenk veilig en feestelijk in te pakken, zodat de ontvanger met een glimlach op zijn of haar gezicht het cadeautje openmaakt! 

 

Het uitkiezen van het juiste relatiegeschenk

Een goed relatiegeschenk moet aan twee eisen voldoen om een geslaagd geschenk te zijn. Ten eerste moet het geschenk de naam van jouw bedrijf en/of merk bevatten. Ten tweede moet het geschenk een product of object zijn wat mensen kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. Hoe beter mensen het kunnen gebruiken, hoe langer mensen het geschenk zullen bewaren en jouw merk- of bedrijfsnaam zullen onthouden. Geef je jouw klanten een uniek relatiegeschenk? Dan zal dit ze absoluut bijblijven en bestaat er een grote kans dat je kunt profiteren van een gunstige mond-op-mond-reclame. Verstuur je een luxe relatiegeschenk naar jouw klanten en staat je merk- of bedrijfsnaam hier netjes en zichtbaar op verwerkt? Dan zullen je klanten eerder naar je bedrijf of merk kijken als een professioneel bedrijf wat kwaliteit levert, dan wanneer je hen een geschenk stuurt waarbij dit niet het geval is. 

 

Het vinden van relatiegeschenken

Veel ondernemers krijgen reclame binnen rondom het bestellen van relatiegeschenken. Wellicht zit hier een geschikte partij voor je tussen om jouw relatiegeschenken bij te bestellen. Is dit niet het geval? Zoek dan online een passende leverancier op. Neem hier goed de tijd voor en vergelijk de services, prijzen en assortimenten. Je kunt natuurlijk ook een zelfbedacht relatiegeschenk uitkiezen en dit naar de drukker brengen om je logo en/of bedrijfsnaam erop te laten drukken. 

 

Het relatiegeschenk goed verpakken 

Heb je het juiste relatiegeschenk gevonden? Dan kun je nu gaan nadenken over de juiste verpakking van het geschenk. Een goede geschenkverpakking ziet er goed uit en beschermt de verpakte producten voldoende tegen eventuele beschadigingen. Kies voor een verpakking die goed aansluit op het product om eventuele beschadiging te voorkomen. Wil je de verpakking nog extra personaliseren? Dan kun je ervoor kiezen om ook de verpakkingen van je relatiegeschenken te laten bedrukken met de naam en/of het logo van je bedrijf of merk. 

Laat een antwoord achter