My-brand
Blog

Net zo wild als My Brand

Afgelopen zomer toen ik nog heerlijk in het zonnetje op een terrasje zat me een biertje zag ik opeens iemand voorbij lopen met een ontzettend gaaf shirt aan. Ik kon me alleen nog de letters “MB” herinneren maar het liet me niet los. De dagen daarna begon mijn zoektocht en ik kwam wat zoekwerk uit bij het merk My brand. Dit was inderdaad het merk van dat shirt die ik bij die jongen had gezien en ik besloot mezelf eens wat verder te verdiepen in dit merk en dat bracht me bij een paar leuke weetjes uit zoals dat het merk is opgericht in Amsterdam door twee broers Giuseppe en Domenico. Voor hun merk staan ze voor exclusiviteit, kwaliteit en pure luxe. Ze wilden met dit merk een grote knipoog maken naar de grote modehuizen en dat is ze geluk. Ze zijn enige van de weinige merken die zo brutaal durven om te gaan met hun designs. Een levensgrote adelaar of slag op een shirt of een doodskop in combinatie met een farao op een hoodie. Niks is deze mannen te gek en dat laten ze ook zien. Hier een paar toffe items uit hun collectie.

  1. My Brand – FIGHTERS T-SHIRT

Het shirt wat ik afgelopen zag in Amsterdam was het Fighters T-shirt van het merk in de kleuren grijs/geel. Op het logo staan de letters M en B afgebeeld, twee keer een 13 en een rand daarom heen met de woorden “MY BRAND FIGHTERS”. Als ik er naar kijk vind ik het nog steeds een tof shirt en behoudt het de eer waarom ik met dit brand in contact met gekomen.

  1. My Brand – EAGLE HIGH T-shirt

Ook dit shirt is simpel maar heeft karakter. Op de voorkant staat, in de gehele lengte, een adelaar afgebeeld met de kleuren paars en blauw en daarboven staat in het groot het merk van het logo. Dit shirt heeft uitstraling en karakter én is voor mij zeker ook een favoriet.

  1. My Brand – Jeans

Dit brand heeft ook jeans in de collectie en ik moet toegeven, deze zijn ook gewoon heel vet. Niet van die saaie, effen broeken maar stoere broeken met verschillende kleuren en hier en daar lijkt het net of het wat kapot is. Dat geeft zo’n item alleen maar meer een uitstraling dat er in geleefd is en daar hou ik van! Dus ook de jeans van de merk zijn met vlag en wimpel geslaagd!

  1. My Brand – Hoodies

Iedereen heeft een hoodie in de kast liggen. Makkelijk om aan te trekken en te combineren, fijn voor de koudere dagen en perfect voor een nonchalante uitstraling. Een hoodie hoort eigenlijk gewoon in iedere kledingkast thuis. Nog geen hoodie? Neem dan snel een kijkje bij de Hoodies van My Brand en ze zullen je niet teleurstellen.

  1. My Brand – Overhemden

Soms, heel soms, moet je stijl gewoon even wat netter zijn en een overhemd past daar dan helemaal in tijd. Dit merk heeft naast de verschillende stoere items ook een paar overhemden in de collectie die volledig voldoen aan alle eisen. Net, goede maten en fijne kleuren. Ook met hiermee scoort het merk voor mij dikke pluspunten.

Geef een reactie